Broneeri laud

Kochi Trahter

„Nauding on inimlik ja õlu on jumalik”, selline on ühe tõelise õllesõbra deviis, kui ta Kochi Aitade poole sammud seab.

Mõjuka Tallinna suurkaupmehe Joachim Christian Kochi poolt rajatud aidad on saanud uue sisu ja otstarbe. Ühes aidahoones on uksed avanud 300-kohaline rahvuslikus stiilis Kochi trahter. Külalised saavad, lisaks kõikvõimalikele tuntud ja eksootilistele õllemarkidele, maitsta ka oma pruulikojas kogenud õllemeistri  käe all valminud mitut sorti elavat õlut.

Köögis juhib vägesid peakokk Jan Levkoi, kelle eestvedamisel trahteri kokkade meeskond valmistab eesti köögi hõrgutisi nii mõisa-, talupoja- kui ka linnakodaniku köögist pärit retseptide järgi.

Nädalavahetuseti rõõmustab külalisi elav muusika eesti tuntud lauljatelt ja pillimeestelt.

KOCHI PRUULIKODA

Kochi Aidad Trahteri pruulikoja südameks on  kompaktõlletehas, kus on kasutusel Eesti tunnustatuima õllemeistri Enn Kärblase poolt komplekteeritud Saksamaa ja Tšehhi õllemeistrite parimad seadmed. Laagerdus- ja serveerimismahutid on valmistatud Tšehhi, keedukatlad Saksa meistrite poolt. Juhtimisautomaatikaks on valitud Allen-Bradley Compact Logix parimad tehnoloogiad.Nii valmib Kochi pruulikojas õlu, mille tootmisel on kasutatud  parimaid tehnoloogilisi lahendusi, teadmisi ning seadmeid ja loomulikult on tulemuseks parim õlu!

Trahteri külastajal on võimalik jälgida kogu tootmisprotsessi algusest lõpuni.